Ένα τελείως διαφορετικό καλοκαίρι βιώσαμε φέτος σε όλα τα επίπεδα της ζωής.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή 9 & 10 Ιουλίου 2020 έγιναν εργασίες κλάδεματων στα δέντρα του κεντρικού επαρχιακού δρόμου και στον κεντρικό δρόμο του χωριού. Οι εργασίες θα συνεχιστούν στο βορνό και στο σχολείο, μόλις είναι πάλι διαθέσιμο το καλαθοφόρο όχημα του δήμου. Ευχαριστούμε τον Δήμο Σητείας και την αντιδήμαρχο κα Πλατανάκη καθώς και τους υπαλλήλους του δήμου για τις εργασίες κλάδεματων για τις οποίες περιμέναμε κάποια χρόνια....

 Αφού δεν έχουμε προετοιμασία για το πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου, είπαμε να προετοιμάσουμε τον χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου που σήμερα χρησιμοποιείται ως πολιτιστικό κέντρο για να γίνει εκτός από χώρος εκδηλώσεων - βιβλιοθήκη - λαογραφική συλλογή και στέκι νεολαίας αλλά και κάθε ηλικίας συγχωριανών, επισκεπτών και φίλων.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου σε συνεδρίαση του την Τετάρτη 8/7/2020 αποφάσισε την ματαίωση των εκδηλώσεων "Ημερήσιο Παραδοσιακό Πανηγύρι 15 Αυγούστου" και "Επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου" στις 24/8.

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο τρεις δράσεις καθαρισμού και καλλωπισμού στο Παρασπόρι Σητείας παρά την ματαίωση του φετινού Let's do it Greece (πανελλήνια εθελοντική δράση καθαρισμού και καλλωπισμού) δράση στην οποία συμμετέχουμε ανελλιπώς από το 2015.

Αρχές και μέσα Μαΐου έγιναν κοπές χόρτων στον Αφέντη Χριστό, στον σχολικό κήπο και στην πλατεία του χωριού από μέλη του συλλόγου.