Πάνω από 250 άτομα διασκέδασαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν και πιο μετά αφού το γλέντι κράτησε έως τις 6.30 το πρωί.

          Το βασικό μουσικό σχήμα αποτέλεσαν οι Μετζάκης Μανώλης, Πρωτογεράκης Γιάννης, Μετζάκης Νίκος, Νικάκης Δημήτρης και Αγγελάκης Θρασύβουλος, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Γκοσμάνης Βαγγέλης, Ζαχαριάδης Νεκτάριος, Λαγουδάκης Αιμίλιος, Λαγουδάκης Γιάννης, Πασχαλάκης Στέργιος και Χατζαντωνάκης Σωτήρης.

          Ζητάμε την κατανόηση των παρευρισκομένων, για τυχόν παραλείψεις, προβλήματα αλλά και καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση, λόγω του ότι ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε μια τέτοια εκδήλωση και υποσχόμαστε του χρόνου εφόσον την επαναλάβουμε να είναι μια καλύτερα οργανωμένη γιορτή τόσο από πλευράς συλλόγου όσο και από πλευράς καφενείων.

          ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους μουσικούς για το υπέροχο γλέντι, τους ιδιοκτήτες των καφενείων για την συνεργασία τους, τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν δώρα, τους χορηγούς επικοινωνίας site ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ και site ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ και ΧΩΡΙΑ και όσα ακόμα τοπικά Μ.Μ.Ε. δημοσίευσαν – ανακοίνωσαν τα δελτία τύπου – ανακοινώσεις μας.

          Βοήθεια μας ο Άγιος Αλέξανδρος και του χρόνου με υγεία.

                                          

Εκ του Δ.Σ.

Φωτογραφία του ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ.