Με λύρα βιολί και λαούτο αλλά και με το κλασσικό τρίγωνο μικροί και μεγάλοι είπαν τα κάλαντα στο χωριό Παρασπόρι του δήμου Σητείας

 
Με λύρες βιολιά και λαούτα αλλά και με το κλασσικό τρίγωνο μικροί και μεγάλοι για ακόμα μια φορά στο χωριό Παρασπόρι του δήμου Σητείας είπαν τα κάλαντα διαβαίνοντας τα σοκκάκια και τα σπίτια του χωριού.
Μελωδίες από τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα Κρήτης, γλυκίσματα και τσικουδιές που προσφέρθηκαν απο τους κατοίκους του χωριού συνέθεσαν το όμορφο έθιμο που εδώ και χρόνια διατηρεί ο πολιτιστικός σύλλογος μαζί με τους κατοίκους του Παρασπορίου.
Τα καφένεια και τα σπίτια στις γειτονίες του χωριού άνοιξαν και υποδέχτηκαν με ευχές και χαμόγελα μικρούς και μεγάλους, δείχνοντας τους την εκτίμηση τους και την αγάπη τους.
 
Ανακοίνωση Συλλόγου
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους κατοίκους του χωριού μας που για ακόμη μία χρονιά άνοιξαν τα σπίτια τους και μας υποδέχτηκαν με πολύ αγάπη. Πολλά μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν και συνετέλεσαν στο να περάσουμε το μήνυμα της αγάπης, της συνεργασίας της συντροφικότητας και της αισιοδοξίας για το νέο έτος που ήρθε, αλλά και να βιντεοσκοπήσουμε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα Κρήτης στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουμε για το χωριό. Από όλη την οικογένεια του συλλόγου μας, σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, δέντρο, φυτό και υπαίθριες δραστηριότητες