Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Το 1984 ήρθε στη Σητεία όπου και κατοικεί έως σήμερα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Εκπαίδευσης και στις νέες τεχνολογίες.
Από το 2001 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως συνιδιοκτήτης με τον αδελφό του Γιώργο, γυμναστήριο με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΟΝ GYM. Από το 2003 εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 1ο Γυμνάσιο Σητείας. Το 2007 και για δύο χρόνια ήταν καθηγητής στο Ι.Ε.Κ. Σητείας στην ειδικότητα Β΄ Προπονητής Αθλημάτων. Από το 1998 ασκεί την προπονητική, γυμνάζοντας αθλητές στίβου.
Ο ίδιος ήταν Πανελληνιονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας στίβου από το 1994-1996. Ήταν αιρετό μέλος του συμβουλίου της ένωσης Καθηγητών Φ.Α Λασιθίου. Υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος χωρίς αντιμισθία του Δήμου Σητείας με αρμοδιότητες:
Από 9/9/2013-31/8/2014 σε θέματα παιδείας, αθλητισμού, περιβάλλοντος, εθελοντισμού.
Την ίδια περίοδο είχε υπό την εποπτεία του την Υπηρεσία για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Σητείας, ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), πρόεδρος της Μονομετοχικής Ανώνυμης Δημοτικής Επιχείρησης Σητείας (Μ.Α.Δ.Ε.Σ.), πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Από 1/9/2014 έως 31/12/2017 με αρμοδιότητες εποπτείας των οικονομικών υπηρεσιών, την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Σητείας, ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), επικεφαλής της επιτροπής διαχείρισης του Παγκοσμίου Γεωπάρκου της Σητείας .
Από 1/1/2018 έως 31/08/2019 με αρμοδιότητες εποπτείας τεχνικών υπηρεσιών, υπηρεσίας δόμησης και υπηρεσίας άρδευσης, είναι πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.) και επικεφαλής της επιτροπής διαχείρισης του Παγκοσμίου Γεωπάρκου της Σητείας .
Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο παιδιά .