- Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου

Βρίσκεται στα βορειοανατολικά όρια του χωριού. Πρόκειται για παλιά εκκλησία πιθανόν από την εποχή της ενετοκρατίας που καταστράφηκε από τους Οθωμανούς και ξανακτίστηκε πριν την ανταλαγή πληθυσμών Μικρασιατών - Μουλσουμάνων. Στο προαύλιο της εκκλησίας όπου είναι το νεκροταφείο του χωριού, βρίσκεται ο τάφος της οικογένειας των Κορνάρων.

        

  Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου                                                             Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

-Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Βρίσκεται σε ύψωμα νοτιοανατολικά απέναντι από το χωριό σε απόσταση 500 μέτρων. Επίσης πρόκειται για παλιά εκκλησία πιθανόν από την εποχή της ενετοκρατίας που καταστράφηκε από τους Οθωμανούς και ξανακτίστηκε από τους Μικρασιάτες.

- Ιερός Ναός Αγίου Αλεξάνδρου

Βρίσκεται 900 μέτρα πριν από το χωριό στον δρόμο Αχλάδια-Παρασπόρι και πρόκειται για τον νεότερο Ναό του Χωριού. Ανεγέρθηκε με δαπάνη της Μαλάμως Γαλετάκη, στην μνήμη του υιού της Αλέξανδρου και του συζύγου της Εμμανουήλ. Εγκαινιάσθηκε από τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Φιλόθεο Β΄ το 1986.

            

Ι.Ν. Αγίου Αλεξάνδρου                                                            Ι.Ν. Αφέντη Χριστού

- Ιερός Ναός Αφέντη Χριστού

Πρόκειται για παλιό κατεστραμμένο Ναό από τον οποίο σώζονται μέρη της λοιθόκτηστης τοιχοποιίας. Στις προθέσεις του συλλόγου είναι η αναπαλαίωση του ιστορικού αυτού Ναού.