Την Μεγάλη Παρασκευή νωρίς το απόγευμα τελέσθηκε η ακολουθία του Επιταφίου ενώ έγινε και περιφορά στο χωριό και το Μεγάλο Σάββατο ώρα 9.30 μ.μ. η ακολουθία της Ανάστασης. Ο σύλλογος μας προσέφερε και φέτος λαμπαδάκια, την διακόσμηση των οποίων επιμελήθηκε η Κατερίνα Μωραίτη - Κουβαρτά.
Την Κυριακή του Πάσχα οι ψησταριές στα σπίτια των Παρασποριανών πήραν φωτιά και ο παραδοσιακός οβελίας, το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι είχαν την τιμητική τους.
Την Δευτέρα Διακαινησίμου - ανήμερα του Αγίου Γεωργίου πολιούχου του χωριού μας - τελέσθηκε η Θεία λειτουργία και στη συνέχεια ο σύλλογος μας πρόσφερε στην ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων κέρασμα με ρακί, αναψυκτικά και μεζεδάκια.
Ακολούθησε γλέντι με τους μουσικούς του χωριού μας Γιάννη Μπουντρονικόλα, Γεώργιο Ροζάκη και Γιώργο Κουβαρτά, το οποίο μεταφέρθηκε έπειτα στην ταβέρνα του χωριού μας, με τον Γιάννη Πρωτογεράκη να προστίθεται στην μουσική μας παρέα.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και φέτος στον εορτασμό του Πάσχα στο χωριό μας, την Κατερίνα Μωραίτη και τους μουσικούς.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά και η Ανάσταση του Κυρίου να γαληνέψει τις καρδιές μας και του χρόνου με υγεία.